Franjevci otvorili natječaj za besplatan smještaj studenata u domu u Zagrebu

Vijesti 13. srp 202209:33 > 09:35 1 komentar
Image by Pexels from Pixabay

U sklopu karitativne djelatnosti franjevaca na Svetom Duhu još od 1995. godine djeluje "Dom sv. Antuna" koji pod svojim krovom osigurava smještaj u studentskom domu, i to potpuno besplatan za četrnaest studenata.

Hrvatska provincija sv. Jeronima franjevaca konventualaca i ove je godine raspisala natječaj za besplatni smještaj studenata u „Domu sv. Antuna Padovanskoga” u Zagrebu, Sveti Duh 33.

Prilikom javljanja na natječaj potrebno je priložiti pisanu molbu s obrazloženjem zbog čega kandidat traži smještaj u „Domu sv. Antuna Padovanskoga”, navodi se na stranicama Provincije.

Uvjeti za kandidate

Slabo imovinsko stanje u obitelji potrebno je potkrijepiti potvrdom socijalnog ureda. Potrebno je, također, priložiti pismenu preporuku vlastitog župnika koji poznaje kandidata s jamstvom da je kandidat praktični vjernik, presliku osobne iskaznice, krsnog lista, rodnog lista, domovnice, maturalne svjedodžbe, potvrdu o upisanom fakultetu, potvrde i priznanja o sudjelovanju na natjecanjima na svim razinama i postignuta priznanja i nagrade (ako ih kandidat ima) kao i potvrde ili preporuke od nadležnih osoba i institucija za one koji su u posljednjih 12 mjeseci obavljali volonterski rad.

Uvjet za produženje boravka u Domu sv. Antuna za narednu godinu jest potvrda da je student položio sve ispite iz protekle akademske godine.

Rok za prijavu i rezultati

Prijave za natječaj s potpunom dokumentacijom primaju se do 16. 8. 2022. godine i potrebno ih je poslati na adresu Dom sv. Antuna Padovanskoga (za natječaj), Sveti Duh 33, 10 000 Zagreb.

Rezultati natječaja bit će objavljeni na internetskim stranicama: www.ofmconv.hr i www.veritas.hr te na na Facebook stranici Veritas – Glasnik sv. Antuna Padovanskog.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare