Pala oklada u studiju N1: Kapulica i Grmoja se posvađali pa dogovorili poligraf

Vijesti 27. ožu 202211:00 > 12:09 6 komentara

Nikola Grmoja i Mario Kapulica u studiju N1 televizije najprije su se sukobili zbog kluba u Slovenskoj 9, a onda se okladili u nastavak svoje političke karijere.

Nakon verbalnog sukoba oko toga tko je posjećivao, a tko nije, klub u Slovenskoj 9, Kapulica i Grmoja okladili su se u nastavak političkog djelovanja i dogovorili da će u studiju organizirati poligrafsko ispitivanje koje bi trebalo dati odgovor na pitanje – tko je posjećivao klub u Slovenskoj?

Evo kako je došlo do toga…

Grmoja: Imali smo već situaciju da se govori da premijer ne smije znati ništa o statusu istraga i onda nakon uhićenja Horvata priču da je ipak trebao birti obaviješten. Ili da je u nekim ranijim slučajevima i bio obaviješten jer ga je ovo iznenadilo. To pokazuje dvostruke kriterije HDZ-a. Kapulica neće ni reći svoje stav, počeo je emisiju time da nema stav. Podsjeća me na Sanadera koji je bio kandidat premijera i govorio da nema mišljenje. Tako i Kapulica ima mišljenje u nekim prostorijama, možda i u Slovenskoj 9 gdje je odlazio. Kao i Milanović. Ja, ni bilo tko iz Mosta, nije išao u Slovensku. Vi ste išli i Milanović i Pupovac…

Kapulica: Kada čvojek govori i laže o ovakvim stvarima, teško mu se može vjerovati i u drugima. Grmoja zna da je ovo apslutna neistina…

Grmoja: Nije laž. Bili ste. Jeste spremni ići na poligraf?

Kapulica: Apsolutno.

Grmoja: To ćemo organizirati.

Kapulica: Tolika doza spremnosti na laganje…

Grmoja: Niste bili?

Kapulica: Nikad.

Grmoja: To ćemo organizrati.

Kapulica: Vidite sad? Vi ćete mi organizirati ovdje u studiju. Ako ja padnem – ja odlazim iz politike, ako vi padnete – vi odlazite. Molim vas, to što prije dogovorite.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare