Paladina o spornim prodajama nekretnina: “Nikakva šteta društvu nije napravljena”

Vijesti 18. lis 202322:14 0 komentara
Matija Habljak/PIXSELL

IGH tvrdi da je za 250 tisuća eura Ivan Paladina, sa još dva člana Uprave, oštetio tvrtku kada je prodao nekretnine u vlasništvu tvrtke u Zagrebu. Pritom ih se, kažu, prodalo 2016. godine temeljem procjene vrijednosti rađene 2012. godine. Paladina sve demantira i podsjeća da su sve dosadašnje prijave protiv njega odbacivane.

“Radi se o prodaji posljednjih preostalih garažnih parking mjesta u jednoj zgradi koju je IGH gradio 2008. godine, dakle davno prije nego sam ja postao predsjednik Uprave”, kaže Paladina za Dnevnik Nove TV.

I baš zato jer ih se nakon dugo vremena konačno uspjelo prodati, vjeruje da je napravio dobar posao. “Vjerovnik, založni vjerovnik kome su svi ti novci otišli i kome bi otišli i da je bila postignuta veća cijena je konačno cijeli dug prema IGH-u otpisao, tako da nikakva šteta društvu nije napravljena”, tvrdi.

Paladini je drago da više nije ministar. Ne vjeruje ni da je netko ovo sad namjerno izvukao iz ladice.

“Ja vam u te stvari previše ne vjerujem u nekakve sad moćne ljude u pozadini. Možda je samo neka proceduralna pogreška. Sigurno da je mojoj obitelji sada lakše, a i onda bi im bilo lakše, da nisam ministar”, rekao je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!