Penić: Hrelja nije žetončić, on je mega žeton

Vijesti 20. lip 202110:13 > 10:23 2 komentara
Patrik Macek/PIXSELL, Ilustracija

Novinarka portala Dnevnik.hr Lana Ružičić i novinar Jutarnjeg lista, Goran Penić, gostovali su u Točki na tjedan.

Komentirali su potez Silvana Hrelje, koji je stupio u projektnu suradnju s Vladom.

VEZANE VIJESTI

Premijer Andrej Plenković upitan za komentar rekao je da je sramotno saborske zastupnike nazivati žetončićima.

“Ja bih rekla da se prije sramotno tako ponašati, nego takve ljude nazivati takvim imenima”, rekla je Ružičić, dodavši da je iznenađujuće “niti godinu dana od izbora tako promijeniti dres”.

Hrelja je rekao da on nije žetončić, nego ubrzivač.

“Ja ne znam što to on ubrzava. Plenković je rekao da je svakako u planu uskladiti mirovine, tako da doista ne znam što tu Hrelja radi”, rekla je Ružičić.

“Gosodin Hrelja ne da je žetončić, on je mega žeton. Znamo povijest njegovih odnosa s dosadašnjim vladama, bio je sa Sanaderovom vladom, 20-ak dana nakon što je Sanader pao okrenuo je leđa Kosorici, kritizirao je čak za neke stvari koje je dobro radila za umirovljenike. Znamo da je nekako pretrčao u pobjedničku Kukuriku koaliciju i s njom vladao, pa 2018. godine dizao ruku za proračun, bio u Amsterdamskoj koaliciji i sad pred izbore s SDP-om išao u koaliciju i vjerojatno osvojio mandat zahvaljujući njima”, rekao je Penić.

“Ne bih rekao da je uspješan političar, bio bi da je sam izašao na izbore, osvojio glasove i pregovarao s kime će ići. Ono što ja mislim da umirovljenici stvarno ne bi trebali biti osuđeni na jednu političku opciju”, dodao je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare