Peović o Možemo: Vlast je slast!

Vijesti 05. lip 202315:38 2 komentara

Saborska zastupnica Radničke fronte Katarina Peović gostovala je u Studiu uživo N1 televizije u kojem je komentirala dvije godine mandata Tomislava Tomaševića i druge političke aktualnosti.

Saborska zastupnica  Radničke fronte i bivša zastupnica u Skupštini Grada Zagreba Katarina Peović komentirajući dvije godine mandata Tomislava Tomaševića kaže da je kod Možemo! vidljiv fenomen sadržan u sintagmi “Vlast je slast” jer vidi manipuliranje statistika i iznevjeravanje predizbornih obećanja koja nije ni trebalo olako davati što sve čini štetu budućnosti ljevice.

“Sve smo to vidjeli već sa SDP-om. Ljudi to možda ne rade iz zlih namjera, ali SDP je stranka po kojoj možete vidjeti na koji se način iznevjere obećanja prije dolaska na vlast. I na tim greškama koje su vrle vrijedne, jer čersto nisu iz loših namjera, moramo učiti”, kaže Peović.

Dodaje da to ne govori zato što više nije partner s Možemo jer je Radnička fronta već prije uvidjela da se ne želi utopiti u Možemo!, poput primjerice Nove Ljevice.

“Mi smo oduvijek bili kritični preko nekim stvarima koje su se olako izgovarale, jer ako ovaj projekt ne uspije to je poraz za cijelu ljevicu”, naglasila je Peović.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

PROČITAJTE JOŠ

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare