Pogledajte kako je ministar Medved reagirao na pitanje zašto nije bio u Vukovaru

Vijesti 17. lis 202215:47 1 komentar
N1

Ministar branitelja Tomo Medved uoči sjednice Predsjedništva HDZ-a odgovorio je na novinarsko pitanje zašto nije bio na komemoraciji obilježavanja 31. obljetnice pogibije general bojnika Blage Zadre i pukovnika Alfreda Hilla u Vukovaru.

“Jel’ bio izaslanik Vlade? Jel’ bio državni tajnik? Koliko sam puta bio u zadnjih 20 dana u Vukovaru? Komemoracije iz Domovinskog rata veoma su važne, i ako je itko na njima nazočan, to sam ja. U mom mandatu od 6 i pol godina, koliko sam često bio u Vukovaru? Koliko su puta s važnih komemoracija izostali ostali dužnosnici? Nemaju pravo i izrazito je neodgovorno našoj Vladi pripisivati da mi ne obilježavamo obljetnice na odgovarajući način”, rekao je Medved.

VEZANE VIJESTI

Kaže da je Vlada uspostavila odgovarajući odnos društva prema obljetnicama i Domovinskom ratu.

“A oni koji pokušavaju na jednoj od obljetnica pokušavaju prikupljati političke poene, pozivam ih da to ne čine. Ako žele odati poštovanje junacima Domovinskog rata, neka to učine dostojanstveno. Nikog od vas nisam vidio prošle godine ili u prošlih deset godina. Mi imamo niz drugih aktivnosti”, rekao je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare