Pogledajte što je Dinamo objavio nakon što je Petković odveo Hrvatsku u finale

Vijesti 15. lip 202300:20 0 komentara
Luka Stanzl/Pixsell

Bruno Petković ušao je u igru umjesto Josipa Šutala prvoj minuti produžetaka polufinala Lige nacija, pri rezultatu Nizozemska - Hrvatska 2:2.

Osam minuta kasnije Luka Modrić mu je dodao loptu na lijevom krilu. Petković se prvo krasno okretom oslobodio čuvara, pa onda krenuo u sredinu. Kada je došao na 20 metara od gola opalio je desnicom i pogodio donji desni kut nizozemskog golmana za vodstvo 3:2 i delirij hrvatskih navijača na De Kuipu.

U prvoj minuti drugog produžetka Petković je izveo još jedan ključni potez. Izborio je penal za gol kojim je Hrvatska potvrdila pobjedu 4:2. Srušio ga je Tyrell Malacia. Loptu je uzeo kapetan Modrić te golmana Justina Bijlowa poslao u lijevu stranu, a on je zabio u desnu.

Petković je zabio još jedan gol, u zadnjoj minuti produžetaka, ali mu ga je poništio VAR. No, ono što je napravio za manje od pola sata bilo je doktorski. Upravo tako mu se naklonio njegov klub. Dinamo je na Facebooku objavio foto-montažu. Petkovića je obukao u doktorsku kutu. U pola sata od objave post je dobio desetak tisuća oduševljenih reakcija.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

PROČITAJTE JOŠ

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!