Preselila I. policijska postaja u Zagrebu, ovo je nova adresa

Vijesti 24. lis 202310:11 0 komentara
Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Kako je priopćila policija, I. policijska postaja Zagreb (Centar) privremeno preselila u Branimirovu ulicu broj 4.

“Obavještavamo građane da se nova lokacija I. policijske postaje Zagreb- Centar od danas, 23. listopada, nalazi na adresi u Ulici kneza Branimira broj 4 u Zagrebu”, priopćili su iz zagrebačke policije.

Podsjetimo, ranije se ista policijska postaja nalazila na adresi Ulica Grgura Ninskog 1.

Područje I. PP Zagreb prostire se od Draškovićeve ulice na istoku do Kačićeve ulice, Hercegovačke ulice i ulice Pantovčak na zapadu, te od Glavnog željezničkog kolodvora Zagreb na jugu do Podsljemenske zone na sjeveru grada.

Od važnijih prometnih čvorišta važno je napomenuti da se na postajnom području nalazi Glavni željeznički kolodvor Zagreb preko kojega u raznim smjerovima dolazi i odlazi vrlo veliki broj građana.

Na postajnom području se nalaze veliki trgovački centri Importanne centar, Centar Kaptol, tržnica Dolac , te Trg Bana Jelačića preko kojega zbog svog položaja i povezanosti tramvajem prođe vrlo veliki broj građana.

Također, na postajnom području I PP Zagreb, PUZ-a nalazi se velik broj objekata: 6 hotela, 72 objekta odgojno obrazovnih ustanova, učeničkih domova, dječjih vrtića, osnovnih, srednjih, viših i visokih obrazovnih ustanova, velik broj novčarskih ustanova (banaka, pošta, mjenjačnica), te 290 raznih ugostiteljskih objekata, disco klubova, noćnih klubova i ostalih objekata slične namjene.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!