Puljak Splićanima najavio besplatan prijevoz na prosvjed

Vijesti 11. velj 202413:35 1 komentar
Ivana Ivanovic/PIXSELL

Predsjednik stranke Centar, gradonačelnik Splita Ivica Puljak najavio je da će Centar osigurati besplatan prijevoz za sve građene Splita koji se sljedeću subotu, 17. veljače, žele pridružiti velikom prosvjedu na Markovom trgu u Zagrebu. Građane je pozvao da se jave stranci putem društvenih mreža, emaila ili bilo kojih drugih komunikacijskih kanala.

“Pozivam sve građane Splita da u subotu, 17. veljače, u 11 sati dođu u Zagreb na Markov trg i poruče da Hrvatska može biti drugačija, da može krenuti u smjeru jedne moderne, europske zemlje. Stranka Centar će osigurati prijevoz iz Splita za sve koji žele sudjelovati na prosvjedu“, poručio je na konferenciji za medije Ivica Puljak, pozivajući građane da se jave stranci preko društvenih mreža, emaila ili bilo kojih drugih komunikacijskih kanala.

Kako je istaknuo Puljak, građani su izgubili nadu da politika i društvo mogu biti drugačiji, no aktualna vlast u Splitu svojim primjerom svakodnevno pokazuje da su promjene moguće.

“Dođite na Markov trg”

“Poštenom politikom koju vodimo u Splitu, pokazujemo koji je dobar put da jednog dana i Hrvatska bude drugačija nego danas. Naša borba protiv korupcije, klijentelizma i nereda ima vrlo dobre rezultate. Borimo se na način da provodimo transparentne, poštene javne natječaje. Svi koju surađuju s Gradom Splitom su zadovoljni jer vide da smo promijenili smjer razvoja grada. Jednog dana to možemo napraviti u cijeloj Hrvatskoj“, rekao je Puljak

Podsjećajući da je u Splitu pokrenut najveći investicijski ciklus u povijesti grada i da je započela realizacija ogromnog projekta uređenja plaže Žnjan, Puljak je najavio da će u narednom razdoblju svaki tjedan počinjati radovi na različitim projektima kao što su vrtići i škole te da će uskoro objaviti natječaje za sportske centre, rezultate natječaja za Hrvojevu ulicu, ali i pokrenuti druge projekte poput garaža i svega ostalog što građanima čini život lakšim.

“Ako građani žele da splitski model primijenimo na cijelu Hrvatsku i oslobodimo je korupcije i klijentelizma, ako žele da Hrvatska postane jedna moderna, uspješna zemlja u kojoj nema privilegiranih, pozivamo ih da nas podrže na sljedećim izborima i da nam se sljedeće subote pridruže na Markovom trgu“, zaključio je Puljak.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare