Ravnateljica OŠ Središće: Važno nam je da dijete iz škole ode sito

Vijesti 09. sij 202312:48 0 komentara
N1

Osnovna škola Središće jako se dobro pripremila za uvođenje besplatnog obroka za svoje učenike, a naša Ema Bašić razgovarala je s ravnateljicom Violetom Vragotuk koja je otkrila kako je izgledala priprema za početak nobog polugodišta.

“Osnovna škola Središće se zaista dobro pripremila za prvi dan uvođenja besplatnog obroka, a imamo kuharice koje su se dobro pripremile za kuhanje zdravih i toplih obroka. Roditelji su bili ti koji su donijeli odluku za svoje dijete. Mi imamo mogućnost napraviti obroke za sve učenika naše škole i učenike Jurja Kaštelana koja nam je još uvijek u gostima”, rekla je ravnateljica Violeta Vragotuk.

Danas su na meniju pileći paprikaš, tjestnina i kiseli krastavci, a kuharice navode kako će ubuduće poboljšati doručke za djecu, okrenut će se što više zdravoj prehrani, dok će u meni biti uvrštena leća, grah i pileća prsa.

N1

U školi smatraju da je važno slušati djecu te je izrazito bitno da se zdravo hrane, a iz činjenice da učenici vrlo često idu po repete vidi se kako im odgovara hrana koju poslužuju.

“Apsolutno podržavam ovu mjeru koja je donesena. Važno je da dijete pojede jedan kuhani obrok u danu s obzirom da roditelji sve dulje rade. Bitno nam je da dijete iz škole ode sito”, zaključila je ravnateljica.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram. 

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!