Bartulica objavio novu imovinsku karticu

Vijesti 14. lip 202420:40 1 komentar
Marko Prpic/PIXSELL

Eurozastupnik Stephen Nikola Bartulica ažurirao je svoju imovinsku karticu. U imovinskoj kartici dostupnoj na stranicama Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa navedeno je nekoliko novih podataka.

Tako je, između ostalog, Bartulica naveo da mu primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi imovinska kartica iznose 2459,66 eura (neto prihod).

Što se tiče ostalih prihoda, za poslove međunarodnog tajnika stranke Bartulica mjesečno prima 398 eura. Također, mjesečno prima još 199,10 eura, no nisu navedeni detalji o djelatnosti nego se navodi da je riječ o primicima koji se ne smatraju dohotkom i primicima na koje se ne plaća porez na dohodak.

Supruga mu je zaposlena u Hrvatskom katoličkom sveučilištu, ali je na dopustu zbog njege djeteta s teškoćama u razvoju. Ona mjesečno prima 551 euro, i to su također primici koji se ne smatraju dohotkom i na koje se ne plaća porez.

Što je s kreditima?

Bartulica u imovinskoj kartici navodi da u Zagrebačkoj banci ima kredit za koji otplaćuje mjesečnu ratu u iznosu od 1211 eura, a iznos duga je 270.000.

U istoj banci Bartulica ima još jedan kredit u istom iznosu, a za njega otplaćuje mjesečnu ratu u iznosu od 2351,43 eura. Kredit je odobren uz sudužnika.

Nadalje, u imovinskoj je Bartulica naveo i pozajmica od Vjekoslava Gucića od 30.000 eura.

Podaci o nekretninama

Bartulica sa suprugom ima jedan stan (117 kvadrata) u Zagrebu, a u Dugom Selu ima oranicu, pokazuju podaci iz imovinske kartice.

Naveo je i da je vlasnik kuće od 142 kvadrata u mjestu Prvić Šepurine. Tu ima i šupu od 20 kvadrata i dva vrta od 250 kvadrata, kako je naveo u imovinskoj kartici.

Podaci o pokretninama

Njegova supruga vozi Opel iz 2010. u vrijendosti od 1200 eura, a Bartulica vozi Opel iz 2020. vrijedan 8000 eura.

Cijelu imovinsku karticu Stjepe Bartulice možete pogledati OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare