Strava u okolici Zagreba: Dostavljač u dućanu pipao 10-godišnjakinju i vabio ju u kamion

Crna kronika 10. lis 202319:35 0 komentara
Mood Board / Shutterstock Editorial / Profimedia / ilustracija

Doznali smo za još jedan gnusan slučaj seksualnog zlostavljanja djeteta, koji bi se uskoro trebao početi rasplitati na sudu.

Dostavljač mliječnih proizvoda (37) optužen je zbog spolne zlouporabe 10-godišnje djevojčice. Optužnicu protiv njega sudsko vijeće nedavno je podiglo pred sudskim vijećem za mladež.

Djevojčicu zaskočio u dućanu

Sumnja se da je 8. prosinca prošle godine nešto iza sedam sati ujutro u trgovini u okolici Zagreba zaskočio djevojčicu. Dok je ona s prijateljicom birala čokoladicu prišao joj je i pogladio preko odjeće po stražnjici.

Dijete je zatim otišlo do blagajne platiti, a dostavljač je, iako je mogao proći drugim putem, prošao baš kraj nje. Uhvatio ju je tada za bokove i ponovno dirao po stražnjici.
Djevojčice u idućem času izlaze iz trgovine, a 37-godišnjak ih ni tada ne pušta na miru. Zove ih u svoj kamion. Djevojčica mu govori ‘Ne’ i bježi od njega.

Snimke kao ključan dokaz

Snimke nadzornih kamera iz trgovine potvrdile su optužbu.

“Zbog tog dodirivanja osjećala sam se vrlo neugodno”, svjedočila je djevojčica tijekom istrage, a o onome što joj se u trgovini dogodilo odmah je ispričala članovima svoje obitelji.

Ako bude proglašen krivim prijeti mu kazna do osam godina zatvora.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!