Tomislav Tomašević dobio policijsku pratnju?

Vijesti 26. svi 202110:35 > 11:194 komentara
Izvor: N1

Zagreb je naš! i Možemo! predstavili su danas program Digitalnog grada.

Na konferenciji za medije govorili su gradonačelnički kandidat Tomislav Tomašević te članovi radne grupe za digitalni grad Nikola Plejić, Sarah Baron-Brljević i Tomislav Medak.

Digitalna transformacija je neizbježna, neophodna i nezaobilazna, a u tom smjeru ide u projekt Digitalni grad, rečeno je na konferenciji za novinare.

“Do sada korištenje digitalnih tehnologija je bilo vrlo loše ili gotovo nikakvo. Grad Zagreb nije hvatao korak s ostalim metropolama, a mi smatramo da je to bilo namjerno jer se moglo sakrivati poslovanje. Digitalne tehnologije omogućuju puno veću transparentnost poslovanja, a one se koriste i za optimizaciju mrežne tehnologije, primjerice vodne i prometne”, rekao je Tomislav Tomašević.

Budući da je naš novinar uočio policajce nedaleko Tomaševića, upitao ga je li dobio policijsku pratnju… i zašto.

“To morate pitati policiju, mi se time ne bavimo, za to postoje institucije. Postoji komunikacija između nas i policije o sigrnosnim rizicima, ali to morate pitati njih”, kazao je.

Poslali smo upit MUP-u i PUZ-u o razlozima pratnje Tomaševića i tima tijekom kampanjskih aktivnosti. Odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.

Komentari

Vaš komentar