Tomaševiću HDZ preoteo važnu četvrt: “Možemosi, ovo je početak kraja vašeg eksperimenta!”

Vijesti 04. lis 202310:38 3 komentara
HDZ Novi Zagreb - zapad

Izborna godina je sve bliže pa kampanje uvelike traje, a pritom se ne biraju sredstva ni riječi, što se zorno može vidjeti u javnom istupu HDZ-ova ogranka Novi Zagreb-zapad nakon što im se priklonio sad bivši vijećnik Možemo Zdenko Gržin.

Naime, zahvaljujući njemu izglasano je nepovjerenje predsjedniku Vijeća gradske četvrti Novi Zagreb-zapad Tomislavu Vukoji i Nebojši Aleksiću (Možemo) te je za novog predsjednika izabran Dražen Hrkač (HDZ), dok će potpredsjednik biti Božidar Borojević (BM365). Tako nešto je za HDZ Novi Zagreb zapad označilo iznimnu pobjedu, što status na Facebooku zorno potvrđuje. Status koji je “lajkao” i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović prenosimo u cijelosti:

“Poruka možemosima – ovo je početak kraja vašeg eksperimenta u Gradu Zagrebu! Činjenice da je naš Dražen Hrkač novi predsjednik VGČ-a Novi Zagreb – zapad i da smo preuzeli upravljanje gradskom četvrti svjedoče o okupljajućoj snazi HDZ-a, povjerenju koje uživa naša Vlada predvođena premijerom Andrejem Plenkovićem te o predanom radu HDZ-a Zagreb, na čelu s Mislavom Hermanom. To svjedoči, moramo priznati, i o općem neredu i raspadu sustava u platformi NE Možemo. Kako na gradskoj razini, tako i na terenu, po četvrtima i mjesnim odborima. Razumijemo njihovu nervozu i zabrinutost zbog gubitka NZZ-a, ali bi se prije svega oni sami morali zapitati zašto je sve više Zagrepčana ne samo razočarano, nego i ogorčeno nedoraslošću i nesposobnošću njihove gradske vlasti. Mogli bi se zapitati i zašto se čak i posrnuli SDP ima potrebu distancirati od njihovih diletantskih, a opasnih zamisli o “odrastu” i od planske proizvodnje prometnog kaosa u našem gradu. S obzirom na njihovu disfunkcionalnost, očajnu vladavinu i iznevjerena obećanja, nije teško zaključiti da će se možemosi nastaviti raspadati i po drugim ZG kvartovima. Preuzimanje odgovornosti za Novi Zagreb snažan je vjetar u leđa našoj stranci za lokalne izbore – kada god se oni održali”, napisali su HDZ-ovci.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare