Ivošević opisao napad koji je doživio: “Nemojte zatvarati oči, zovite policiju”

Vijesti 05. ruj 202212:37 0 komentara
N1

Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević održao je konferenciju za medije povodom napada koji se dogodio u subotu.

Podsjetimo, Ivošević je u subotu, 3. rujna, oko 16 sati napadnut zbog čega je podnio kaznenu prijavu protiv nepoznate osobe zbog kaznenog djela prijetnje.

“Ovog vikenda nakon što sam izašao iz izolacije u kući do moje trajala je galama koja je prešla u ženske urlike. Vidio sam da je čovjek nad ženskom osobom i zavikao sam da se prestane derati na nju. Ta osoba koju ne poznajem je istrčala i prišla mi. Nisam reagirao. Udario me šakom u glavu, ja sam rekao da zovem policiju, a on se krenuo udaljavati i pobjegao iz stana. Kad je odlazio, uputio mi je prijetnju da on ima policiju u malom prstu i da će mi doći nekad kad se budem najmanje nadao”, isprčao je Ivošević.

VEZANA VIJEST

“Problem nasilja nad ženama je velik problem, želimo ga rješavati, a molim ministarstvo da nam pomogne da se u Splitu otvori krizni centar”, dodao je.

Kaže da je nakon nemilog događaja podnio kaznenu prijavu, a otišao je i u bolnicu da se sve dokumentira. Ivošević navodi da je kasnije od susjeda saznao da ovo nije prvi put da ova osoba zlostavlja ženu.

“Molim državne institucije da reagiraju, a sve žene koje trpe nasilje molim da se informiraju o programima ministarstva i udrugama i da se ohrabre i udalje se od nasilnika”, poručio je splitski dogradonačelnik.

“Nikad nisam imao policijsku zaštitu, hoće li to raditi, ne znam. Ne bojim se nikoga u ovom gradu. Ovo čak nije imalo veze s mojim poslom, ovo se može dogoditi svakome. Nemojte zatvarati oči”, poručio je Ivošević.

Kaže da se sve odigralo u dvije minute pa poslao poruku građanima. “Uvijek zovite policiju.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!