VIDEO / Butković nastavlja prepucavanje s Milanovićem: Zorane, gledam Dva i pol muškarca

Vijesti 14. tra 202416:50 0 komentara
Goran Kovacic/PIXSELL

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković ponovno je na Facebooku posvetio objavu predsjedniku Zoranu Milanoviću, a sami sadržaj svi mogu okarakterizirati sami. Svakako, nositelju liste u osmoj izbornoj jedinici je duhovit.

“Zorane, čujem da si me opet napadao iz Opatije. Umjesto da uživaš u moru i suncu, ti opet vrijeđaš i prijetiš. Za razliku od tebe, ja sam doma s obitelji i gledam Dva i pol muškarca. Specijalno za tebe sam odabrao jedan isječak. Slobodno ga pokaži i svom rođaku. Oleg”, napisao je Butković.

Referirao se time na današnje Milanovićeve izjave.

“Butković, Plenković, Obuljen, Božinović su ljudi koji su, prvo na Vladi, digli ruku za Turudića. Tko god je digao ruku za Turudića, tko god je dopustio da se ta perverzija i travestija pretvori skoro u stvarnost je neprijatelj Hrvatske. Uz to što je krao i varao zajedno s Josipom Rimac, je i digao ruku za Turudića. Po meni, po većini nas u Hrvatskoj, a to govorim s punom sviješću i odgovornošću, možda će netko reći da uzurpiram, ali reći ću – velika većina nas – tako nešto normalan i odgovoran čovjek ne bi mogao napraviti”, izjavio je predsjednik.

I dok se njih dvojica prepucavaju, kratko se u sve uplela i politička tajnica SDP-a Mirela Ahmetović. Na objavljenoj snimci hrani janje mlijekom i kaže “Moj Klempo, neće tebe Butković pojesti.”

Kampanja traje još tijekom današnjeg i sutrašnjeg dana, potom slijedi predizborna šutnja, a 17. travnja su parlamentarni izbori.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!