Vidović Krišto: Je li Šeks u pritvoru?

Vijesti 15. pro 202309:25 0 komentara
Patrik Macek/PIXSELL

Saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto (Odlučnost i pravednost) komentirala je prijetnje za koje tvrdi da ih joj je uputio Vladimir Šeks.

“U bilo kojoj drugoj državi Šeks bi bio u pritvoru, a kod nas se prijetnja zove sukobom. On je koliko ja znam, ne znam je li danas pritvoren, nisam pratila portale… Ali on bi trebao biti u pritvoru. Je li u pritvoru? Bacanje trulih jaja je demokratski oblik izražavanja nezadovoljstva političkom opcijom, a čovjek je završio u pritvoru…”, rekla je Vidović Krišto za HTV te potvrdila da ju je oko toga ispitivala policija, prenosi Index.

Prema njenim riječima, Šeks joj je pred svjedocima prišao u zagrebačkom restoranu Purger, unio joj se u lice, vrijeđao je i prijetio joj.

“Treba postupiti protiv nasilja i prijetnji vladajućih moćnika jer Vladimir Šeks je savjetnik predsjednika HDZ-a i vlade Andreja Plenkovića, dakle, osoba u najužem krugu političke moći te se njegove prijetnje moraju ozbiljno uzimati u obzir.”

Vladimir Šeks je već ranije sve negirao za N1.

“Gledala me bezobrazno, potcjenjivački tako da samo jo prišao i rekao “Slušaj, zašto podnosiš te lažne prijave protiv mene, do boli lažne, klevetničke prijave. Ja ću se znati s time nositi i kao što sam mnoge ušutkao, tako ću i tebe ušutkati s tvojim lažima.” I to je sve. Nikakve prijetnje ni bilo što drugoOna laže kad piše u toj prijavi da je mene Josip Šarić odveo iz restorana, to je laž. Josip Šarić je dao već izjavu da je to laž. Sve njene izjave su laž, laž i laž”, Šeksova je verzija.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!