Zašto građani Zagreba biraju svoje favorite?

Vijesti 17. ožu 202119:11 > 19:11 0 komentara
N1

Nakon ere Milana Bandića Zagreb bira novi model upravljanja gradom - ukazuje istraživanje koje je za N1 provela agencija MASMI na reprezentativnom uzorku 800 glasača Zagreba koji će sigurno ili vjerojatno izaći na lokalne izbore.

Pitali smo građane i koji su razlozi zbog kojih daju podršku svom kandidatu za gradonačelnika Zagreba.

Tomislava Tomaševića glasači bi birali iz sljedećih razloga: novi smjer, poznaje grad, sposoban, vjerodostojan i ima program.

N1

Kandidata SDP-a Joška Klisovića glasači bi birali iz sljedećih razloga: član SDP-a, odmjeren, vjerodostojan, napredak grada, stručan.

N1

HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Zagreba Davora Filipovića građani bi birali iz ovih razloga: član HDZ-a, sposoban, vjerodostojan i promjena vlasti.

N1

Vesnu Škare Ožbolt birači bi birali jer je dokazana, bliska ljudima, sposobna, žena je i ima dobar program.

N1 Istraživanje
N1

Kandidatu Mosta Zvonimiru Troskotu birači bi dali povjerenje iz sljedećih razloga: promjena politike, osobnost, član Mosta, vjerodostojan i mog svjetonazora.

N1

Cijelo istraživanje možete pronaći OVDJE.

Napomena

Istraživanje je rađeno na reprezentativnom uzorku 800 punoljetnih građana grada Zareba, koji će sigurno ili vjerojatno glasati na predstojećim lokalnim izborima za gradonačelnika i Gradsku skupštinu. Anketiranje je provedeno od 11. – 16. ožujka, a mogućnost pogreške je +/- 3,99%.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!