Milka Kosanović odlazi iz HUP-a

Ekonomija 29. ožu 202410:15 0 komentara
HUP

Milka Kosanović, dugogodišnja direktorica odnosa s članstvom Hrvatske udruge poslodavaca (HUP), napušta svoju poziciju kako bi se upustila u nove izazove u karijeri. Kroz svoj rad obnašala je i ulogu direktorice granskih udruga HUP - Udruga prehrambene industrije i poljoprivrede te HUP - Udruge proizvođača lijekova, javljaju iz HUP-a.

“Zahvaljujem HUP-u na podršci i prilici da doprinesem razvoju udruge. Odlazim s ponosom, ali i uzbuđenjem zbog novih prilika koje me čekaju. Kroz godine provedene u HUP-u stekla sam veliko iskustvo i radujem se primjeni vještina i znanja u budućim projektima. Također, želim izraziti duboku zahvalnost HUP-u na prilici koja mi je pružena i podršci koju sam dobila tijekom mog boravka u udruzi”, naglasila je Milka Kosanović.

“Izuzetno cijenimo doprinos kolegice Kosanović tijekom njezinog mandata u HUP-u, te joj želimo zahvaliti za sve što je učinila za unapređenje udruge i njezinog članstva. Njezin profesionalizam i posvećenost bili su iznimno važni za uspjeh naših aktivnosti, posebno u sektorima prehrambene industrije, poljoprivrede i farmaceutske industrije, te sam uvjerena da će se naša suradnja nastaviti i dalje“, izjavila je Irena Weber, glavna direktorica Hrvatske udruge poslodavaca.

Kosanović nastavlja svoju karijeru u farmaceutskoj industriji te će biti zadužena za lokalno vodstvo udruge EMVO (European Medicines Verification Organisation), nastavljajući tako svoj rad u strateški važnom području lijekova.

“Želimo izraziti zahvalnost dugogodišnjoj direktorici odnosa s članstvom na njezinom predanom radu i doprinosu tijekom njezinog boravka u HUP-u. Angažman i stručnost Milke Kosanović bili su od velike važnosti za udrugu, a njezin odlazak će biti osjetan gubitak. Međutim, siguran sam da ćemo nastaviti i dalje suradnju. Milka je bila ključna figura u razvoju našeg djelovanja u farmaceutskom sektoru, a njezin odlazak neće umanjiti našu posvećenost tom važnom području. Upravo suprotno, nadam se da ćemo iz njezinih doprinosa izvući snagu i inspiraciju za daljnji napredak”, izjavio je Mihael Furjan, predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!