Odličan prijedlog za ljetni ručak s povrćem.
Sastojci:
– 5 žlica maslinovog ulja
– 1 paprika
– 1 mrkva
– 1 crveni luk
– 1 češanj češnjaka
– 150 g sjeckane rajčice
– 1 tikvica
– 150 g kus-kusa
– sol, papar
– peršin
– 350 ml vrele vode
– 1/2 povrtne kocke za juhu
Priprema:
Zagrijati ulje, pa pržiti luk i češnjak, dodati rajčicu, papriku, mrkvu i dobro izmiješati.
Začiniti odmah i pustiti par minuta da se fino zaprži. Tikvicu dodati sječenu na što sitnije i pržiti još malo, oko pet minuta.
Dodati kus – kus, peršin, uliti vrelu vodu u koju ste dodali kocku za juhu i pustiti da se krčka oko 10 minuta, dok sve fino ne omekša, a kus – kus ne bude gotov.
Poslužiti po želji uz jogurt.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!