Jednostavan, a ukusan ručak.
Sastojci:
– 4 pileća šnicla
– vegeta, papar, paprika
– 1 češnjak
– 1 manja tikvica
– 150 ml vrhnja za kuhanje
– 2 žlice ulja
– 100 g naribanog sira
– 100 g mozzarelle
Priprema:
Pileće šnicle začiniti paprom, vegetom, paprikom, pa ih pržiti oko dvije minute s obje strane. Staviti ih u posudu u kojoj će se peći jelo. U istom ulju češnjak i tikvice pržiti par minuta, začiniti po ukusu.
Sad tikvice raspodijeliti preko pilećih šnicli. Pavlaku dodati u tavu, kao i naribani sir i miješati dok se ne istopi, začiniti vegetom. Preliti to preko piletine i tikvica, mozzarellu na manje komade izrezati i raspodijeliti preko toga. Peći na 200 stupnjeva 20 minuta. Poslužiti uz rižu i salatu po želji.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!