FOTO / Kate Middleton viđena u javnosti prvi put nakon operacije, evo u čijem društvu se pojavila

Lifestyle 05. ožu 202407:25 0 komentara
JUSTIN TALLIS / AFP

Princeza od Walesa, Kate Middleton, 16. siječnja je imala operaciju abdomena i od tada nije viđena u javnosti. Naime, Kensingtonska palača nije željela iznositi mnogo detalja o njenom zdravstvenom stanju, već je priopćeno samo da će se princeza svojim obvezama vratiti nakon Uskrsa.

Mnoge je zabrinula činjenica da se o njenom stanju šuti, iako se o zdravlju kralja Charlesa, koji je imao operaciju prostate dva tjedna nakon što je Kate Middleton imala intervenciju, dosta govori u javnosti.

Kralju je dijagnosticiran i rak prostate, a on se i ovim povodom javno oglasio. To je dodatno potaknulo ljude da se zapitaju šta se događa s princezom od Wallesa, a neki su otišli toliko daleko da su tvrdili da se nalazi u induciranoj komi nakon što je operacija pošla po zlu.

Njen suprug, princ William, krajem veljače se vratio svojim dužnostima, ali je nedavno otkazao prisustvo na jednom događaju, što je ponovo pokrenulo nagađanja da je stanje princeze Kate znatno ozbiljnije nego što se priča.

Međutim, Kate Middleton sada je fotografirana u blizini dvorca Windsor, kako piše TMZ, a bila je u automobilu kojim je upravljala njena majka Carol. Kate je imala velike naočale i blago se osmjehivala, te su mnogi komentirali kako se nadaju da je to znak da njen oporavak teče dobro, prenosi Nova.rs. 

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!