'Milanović nam je na prvom sastanku rekao: Birajte fotelje!'

Vijesti 26. stu 201511:13 > 11:22
Petar Glebov/PIXSELL

Na upit hoće li Most i dalje inzistirati na širokoj koaliciji, Vuković je odgovorila kako su HDZ i SDP dobili priliku zasukati rukave i krenuti zajedničkim snagama.

‘Mi još ne kažemo rečenicu do kraja, a HDZ i SDP već na sve pristaju. To je postalo smiješno. Oni ne pristaju na 100, nego na 105 posto reformi’, kaže Ružica Vukovac, članica Nacionalnog vijeća Mosta.

Prema njezinim riječima, Milanović je već na prvom sastanku pitao njihove pregovarače koja ministarstva žele, doslovno rekavši – birajte! Da su pristali na ponudu, dobili bi, kaže, fotelje i zatim nestali sa scene poput HSS-a, HSLS-a i Laburista. Međutim, oni ne žele biti uhljebi. Na upit hoće li Most i dalje inzistirati na širokoj koaliciji, ona je odgovorila kako su HDZ i SDP dobili priliku zasukati rukave i krenuti zajedničkim snagama.

‘Most može natjerati dva bika da naprave reforme, a onda ćemo za godinu ili dvije lakše podnijeti trošak novih izbora. Hrvatska će do tada pokrenuti svoje gospodarstvo’, rekla je Večernjem listu Vukovac.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.