Baby Lasagna potezom oduševio fanove: “Ovakvi kao ti vraćaju mi nadu”

Lifestyle 16. svi 202412:39 0 komentara
Nel Pavletic/PIXSELL

Marko Purišić aka Baby Lasagna odbio je 50.000 eura novčane nagrade, koju mu je odlučila dodijeliti Vlada, a javnost je "eksplodirala".

Naravno, u pozitivnom smislu. Komentari podrške i iskrenog divljenja glazbenikom koji se nakon osvajanja Dore i drugog mjesta na Eurosongu vinuo u nebesa preplavili su društvene mreže. Tako i naš službeni N1 Facebook profil.

“Nakon do poda Marko! Čovjek. Bravo, ovakvi kao ti vraćaju mi nadu. Ljudino, neka te prati Bog! Kupujem tvoje ulaznice makar ne išla na koncert”, samo su neki od brojnih pozitivnih komentara na potez Baby Lasagne.

Naime, tijekom jutrošnje sjednice Vlade, premijer Andrej Plenković iznio je prijedlog o novčanoj nagradi, ali putem svog službenog Instagram profila Baby Lasagna to je odbio.

“Zahvaljujem hrvatskoj Vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50.000 eura. Ipak, te novce ja ne mogu prihvatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga zašto, ali prvi, najbitniji i dovoljan je što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će taj novac daleko više pomoći”, napisao je pa nastavio:

“Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje ime te ime hrvatske Vlade donira 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom “Mladen Ćepulić”. Nadalje, ostalih 25.000 eura volio bih donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matilnih stanica KBC Zagreb. Hvala.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!