Beroš: Cijepljenjem omogućujemo maturalce, bezbrižna druženja i navijanje

Vijesti 09. lip 202112:56 > 12:57
Vili Beroš
Izvor: Goran Kovacic/PIXSELL

Ministarstvo zdravstva poslalo je priopćenje koje potpisuje ministar Beroš, a u kojemu objašnjava kako će biti moguće zajedno pratiti na trgovima uspjehe hrvatske nogometne reprezentacije.

“I dalje ćemo cijepiti naše građane protiv COVID-19 na sve načine kao i do sada – kod liječnika obiteljske medicine, u županijskim zavodima za javno zdravstvo i na punktovima organiziranim u većim gradskim središtima, ali činimo i nove napore da dođemo do svakog našeg građanina koji se želi cijepiti.

Kao ministar zdravstva upućujem poziv svim hrvatskim građanima da se cijepe u što većem broju što je važno za našu zajedničku dobrobit.

Ostvarenje procijepljenosti više od polovine odraslih osoba do kraja ovog mjeseca jest naša zajednička pobjeda. Zato pozivam sve u našoj zemlji da se aktivno uključe u program cijepljenja. Samo tako ćemo moći imati uspješnu turističku sezonu, zajednički se na trgovima radovati uspjesima hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom prvenstvu, omogućiti mladima da se bezbrižno druže, maturantima da konačno krenu na maturalna putovanja…

Ljudi, volite sebe i druge. Samo tako možemo zajedno u bolje sutra”, poručuje ministar zdravstva hrvatskim građanima nakon sastanka radne grupe za provedbu cijepljenja u kojoj su predstavnici Ministarstva zdravstva, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar