Bivša HDZ-ovka šokantno o snimci obiteljskog nasilja: Žena loše glumata, zbog takvih žrtvama nitko ne vjeruje

Vijesti 26. ruj 202308:01 0 komentara
Nel Pavletic/PIXSELL

Ivona Milinović, bivša HDZ-ova riječka gradska vijećnica, stala je u obranu patera Mandurića, koji je u ponedjeljak krajnje neprimjereno prokomentirao slučaj oko bivšeg hrvatskog rukometaša Denisa Buntića i optužbi da je pretukao ženu Klaru Buntić.

Njegova objava razbjesnila je velik dio hrvatske javnosti, ali ne i Ivonu Milinović, bivšu HDZ-ovku koja je izbačena iz stranke zbog kontroverznih izjava vezanih za srpsku nacionalnu manjinu. Ponovno je svojom izjavom šokirala javnost.

“Danas više ne smiješ reći da postoje nasilne žene. I žene koje su spremne svima uništiti živote ako nije po njihovom. Odmah podržavaš nasilje. Čak i ako postoji dokaz tome da lažu.

Ima jedan sad aktualan slučaj gdje žena tvrdi da je jedva izvukla živu glavu i pobjegla kroz balkon. Njen ‘dokaz’ je audiosnimka. Slušanjem snimke ne znaš tko koga tu tuče, ali jasno čuješ da 10 minuta muž ženi govori da izađe van i iseli iz kuće i da mu je dosta njezinih incidenata.

A ona loše glumata i skviče ‘aj aj, ne udaraj me’, on puno iskrenije zvuči kad pita “ma tko te udara”. Inače, snimka jasno pokazuje da je ljuta jer je ostao tri sata vani, i kad mu smješta snimanje, sama govori ‘E sad ćeš vidit svog boga’. Baš tako se usude ponašati žrtve nasilja. Inače, ozljeda nema utvrđenih, a kao mlatio ju tip od 130 kila.

Kaže da ju pet godina tuče, ali trpila je jer ga ne može preko noći prestati voljeti. Na njezinim društvenim mrežama izjave pune ljubavi, ‘srce moje, ljubav moja’, Louis Vuitton torbice, i napumpane usne koje nasilnik plaća.

Dobro, ima i par slika djeteta iz bivšeg braka koje je bez problema ostavila bivšem mužu na skrb. Da se bar borila za svoje dijete iz bivšeg braka upola koliko se potrudila inscenirati ulogu žrtve dugogodišnjeg nasilja.

Zbog ovakvih žrtvama nasilja nerijetko nitko ne vjeruje. A mediji propuštaju vidjeti nelogičnosti njezinih izjava i snimke koju im je dala. Nije sposobna ni odglumiti. Ali ni ne treba. Jer danas se sudi ionako bez suda”, napisala je na Facebooku.

Screenshot/Facebook

Tko je Ivona Milinović?

Podsjetimo, bivša HDZ-ova riječka gradska vijećnica Ivona Milinović razriješena je s te dužnosti 2019. godine, a ta odluka posljedica je gostovanja Milinović u “Podcastu Velebit”, gdje je iznijela niz neprimjerenih izjava vezanih za srpsku nacionalnu manjinu.

Za pjesmu Hajdukovih navijača Torcide “Rijeko, puna si Srba/Ne brini, Rijeko, ima još vrba” rekla je da je neprimjereno pjevati takve pjesme “i davati Pupovcu argument da sutradan plače, ‘evo su Hrvati fašisti'”. “Međutim, evo, ako ćemo biti baš bezobrazni, ljudi trebaju znati da u Rijeci postoji 6,5 posto Srba. Dakle, nama ne trebaju nikakve vrbe. Možda po nekim drugim selima u Dalmaciji, gdje ih ima 30-40”, izjavila je u emisiji Milinović.

Milinović je zbog tog incidenta smijenjena i s dužnosti predsjednice Odbora za nacionalne manjine Gradskog vijeća, nakon što je dala neopozivu ostavku. Braneći se od optužbi o neprimjerenim izjavama na podcastu Velebit, ustvrdila je da su izvučene iz konteksta te da joj je namjera bila sasvim suprotna, osuditi šovinizam.

Također, Ivona Milinović nepravomoćno je isključena iz HDZ-a odlukom županijskog Suda časti početkom prosinca 2019. na temelju prijave riječkoga Gradskog odbora HDZ-a.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!