Božinović: Istražuje se kako je došlo do požara, ali i stradavanja našeg Gorana

Vijesti 01. kol 202212:06 > 12:172 komentara
Izvor: N1

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović dao je izjavu danas u Dubrovniku o tragičnom stradavanju vatrogasca na jučerašnjoj intervenciji.

“Ovog ljeta kada god se ukazala prilika naši kanaderi su išli i izvan Hrvatske, u BiH, u nekoliko navrata i u Sloveniju. Jučer je bilo dovoljno snaga, uključujući i zračne resurse. Zahvaljujem se i pilotima koji rade nevjerojatan posao. Sigurno da je sa strane Vlade, nadležnih ministarstava, pitanje opremanja, a o tome najbolje mogu reći sami vatrogasci, koliko se ulaže, to je naša kontinuirana zadaća”, rekao je Božinović.

VEZANA VIJEST

Kazao je da mu je rečeno da je i vatrogasna postrojba koja je intervenirala jučer vrlo dobro opremljena.

“Ali ništa od toga neće nam vratiti Gorana i to je ono zbog čega osjećamo duboku bol. Sustav je tu, i svi u Hrvatskoj i koji ju posjećuju mogu biti sigurni”, rekao je Božinović.

Kazao je i da je policija obavila očevid.

“U ovom trenutku radi se na utvrđivanju okolnosti kako je došlo do požara, ali i i na utvrđivanju okolnosti kako je došlo do stradavanja našeg Gorana. Potičem da se sve što prije otkrije.  Ne sumnjam da će policija iskorisititi sve što je na raspolaganju kako bi nam dali odgovore na pitanja koja nas najviše zanimaju”, poručio je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar