HDZ opet prozvao predsjednika: “U samo osam dana Milanović se utopio…”

Vijesti 26. ožu 202416:06 0 komentara
Davor Puklavec/PIXSELL

U ponedjeljak navečer je objavljen novi Crobarometar koji otkriva rejtinge stranaka na startu kampanje.

Po pitanju dvije najveće stranke, HDZ i SDP, Zoran Milanović je postigao dvojaki efekt: SDP dosta raste, ali rast bilježi i HDZ, što je i kod njih rezultat Milanovićevog efekta odnosno – mobilizacije, pokazalo je isztraživanje.

Na rezultate nove ankete osvrnuo se i HDZ, a njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

“CROBAROMETAR (2). U samo 8 dana Milanović se utopio u vlastitoj rijeci balkanštine i prostaštva. Sa sobom je povukao i nesretni SDP. U tome kratkom razdoblju kršitelju Ustava Hrvatske pao je rejting za čak 8,5%. U prosjeku je – “zahvaljujući” svom primitivizmu i bezakonju – dnevno gubio po postotni bod. Istodobno je potpora premijeru Andreju Plenkoviću porasla za 1,7%. Ukupno je to 10,2%!

Hrvatski građani, što se pokazalo i na komičnom SDP-ovom “prosvjedu” u subotu, bježe glavom bez obzira od općeg kaosa i recesije koje Milanović želi proizvesti. S druge strane, vide da su Plenković i HDZ jamstvo daljnjeg rasta i razvoja zemlje, jamstvo stabilnosti, sigurnosti i nastavka povećavanja plaća, zaposlenosti i BDP-a.

U posrnuloj, (samo)osramoćenoj partiji, svedenoj na fusnotu između dviju salvi Milanovićevih psovki, hvataju se za glavu. Prema istraživanju NOVE TV, u malo više od tjedan dana izgubili su 3,2%, dok je HDZ skočio za 2.5%. U prijevodu: povećali smo prednost nad SDP-om s 4,7 na 10,4%! A to je tek početak”, poručuju iz HDZ-a.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!