Jandroković opleo i po Milanoviću i po Grbinu: Milanović nije Bog zna kaj, ali i takav je bolji od Grbina

Vijesti 17. ožu 202411:57 2 komentara
N1

Na Općem Saboru HDZ-a koji se danas održava u Zagrebu, okupljenima se obratio i Gordan Jandroković.

Gordan Jandroković je za govornicom poručio da HDZ ide po treću izbornu pobjedu. Podsjetio je okupljene na uspjehe postignute za mandata HDZ-ove Vlade.

“Ako vidimo teritorijalno povezivanje Hrvatske, izgrađen je Pelješki most i LNG terminal, više puta su podizane plaće i mirovine, dignut je niz socijalnih prava za naše građane. U ovom mandatu donijeli smo brojne važne zakone poput Zakona o hrvatskom jeziku, Zakona o braniteljima i Zakona o neradnoj nedjelji’, poručio je Jandroković.

“Nastavit ćemo graditi stabilnu Hrvatsku”, rekao je.

Pojasnio je zašto smatra da će HDZ i do trećeg mandata.

“Pogledajte tko je s druge strane, nekakva Grbinova koalicija 11 stranaka. Zajednička im je samo mržnja prema HDZ-u, prema svima vama ovdje. Budući da su svjesni koliko su slabi, jer imaju istraživanja i ankete, iz očaja idu angažirati kandidata koji nije kandidat. Idu angažirati predsjednika Milanovića, koji je spreman kršiti Ustav kako bi naškodio HDZ-u. Uzeli su njega, iako on nije Bog zna kaj, ali i takav je bolji od Peđe Grbina. Ljudi će to prepoznati. Pokažite tko je taj koji voli Hrvatsku i zna upravljati Hrvatskom!”

Tijek događaja sa Sabora HDZ-a pratimo iz minute u minutu na OVOM LINKU.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare