Javio se i glasnogovornik HDZ-a: Zoltan iz Nacionalovih poruka nisam ja!

Vijesti 31. sij 202312:53 1 komentar
N1

Tjednik Nacional objavio je danas kompromitirajuće transkripte iz mobitela bivšeg predsjednika Uprave Hrvatskih šuma Krunoslava Jakupčića, koji je uhićen u aferi Vjetroelektrane, a iz kojih je vidljiva komunikacija između njega i visokih dužnosnika Vlade i HDZ-a o zapošljavanjima u toj državnoj tvrtki, ali i oko natječaja za privatnike. Jakupčić je tako, navodi Nacional, razmjenjivao poruke s glasnogovornikom Vlade Markom Milićem, glavnim tajnikom HDZ-a Krunoslavom Katičićem, predstojnikom Ureda premijera Zvonimirom Frka-Petešićem, ministrom gospodarstva Davorom Filipovićem, predsjednikom Sabora Gordanom Jandrokovićem i izvjesnim Zoltanom, za kojeg mediji navode da je Zoltan Kabok, glasnogovornik HDZ-a. Kabok je demantirao da je riječ o njemu.

“Pročitao sam navode tjednika, mogu opovrgnuti da je riječ o meni”, rekao je Kabok te dodao:

“Niti sam bio na tom spomenutom domjenku u toj poruci niti tog gospodina koji je u toj poruci naveden poznajem. A oni koji mene poznaju znaju da ja i gospodin Katičić ne komuniciramo s poštovani gospodine, mi smo na ti”.

Kabok kaže da mu nije jasno kako netko može na osnovi imena napraviti konstrukciju i povezati s jednom osobom.

“Moje ime možda jest rijetko, ali nisam jedina osoba u Hrvatskoj”, rekao je Kabok.

Kaže da ne zna tko plasira takve informacije u javnost.

“Trebalo bi provjeriti koliko je to u interesu javnosti, koliko je vjerodostojno. Ja iz svog primjera govorim da moj dio potpuni nije točan, a neka oni koji su te informacije plasirali u javnost odgovore koliko je točno”, rekao je Kabok.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare