McDonald’s otvara nove restorane u Hrvatskoj i zapošljava, evo i koju plaću nude

Ekonomija 13. ožu 202314:55 0 komentara
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL / Ilustracija

Poznati lanac brze hrane, McDonald's, u Hrvatskoj otvara novu poslovnicu, ali i traži 80 radnika za restorane diljem zemlje.

McDonald’s traži više od 30 radnika za pripremu hrane u restoranima, od čega samo u Zagrebu njih 18, a posao se nudi i u Varaždinu, Velikoj Gorici, Karlovcu, Sisku i drugim gradovima, piše Danica.

Posao se nudi i u restoranima koji će se tek otvoriti na odmorištu Sesvete na autocesti Varaždin-Zagreb, kod Svete Helene. Otvorenje je planirano najkasnije do kraja ove godine. Za tu lokaciju i onu na odmorištu Desinec na autocesti Zagreb-Karlovac traže se i dva menadžera koji će voditi restorane te dva voditelja odnosa s gostima.

Lanac restorana u potrazi je i za 15 radnika u McCafeu, od čega je devet upražnjenih mjesta na području Zagreba. Posao se nudi i za pet domara, i to u Poreču, dva u Zagrebu te novim restoranima na autocestama u Desincu i Svetoj Heleni.

McDonald’s traži i više sezonaca kojima se nudi posao na određeno u turističkoj sezoni te želi zaposliti 20-ak studenata, među ostalim i u Koprivnici, Bjelovaru i Varaždinu.

Ovaj lanac brze hrane u Hrvatskoj zapošljava oko 3.000 ljudi u 40 restorana i 18 gradova u Hrvatskoj. Dnevno posluže više od 40.000 gostiju.

Prosječna neto plaća za početnu poziciju od ove godine iznosi 7.000 kuna (930 eura). Plaća uključuje dodatke za rad poslijepodne, noću, nedjeljom, blagdanom, prijevoz, prigodne nagrade, tumače u McDonaldsu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!