Davor Nađi: Jasno je da nitko neće sam imati 76 mandata, evo tko dolazi u obzir

Vijesti 09. pro 202318:43 0 komentara

Predsjednik stranke Fokus, Davor Nađi je u Dnevniku N1 televizije s našom Sandrom Križanec razgovarao o nadolazećim parlamentarnim izborima.

“Nije bitno tko je inicijator, činilo nam se zdravorazumski da se razmrvljeni centar okupi i udruži snage te da ponudimo politike koje inače dobro radimo na lokalnoj razini. Da građanima ponudimo bolju Hrvatsku. Želimo svim građanima Hrvatske ponuditi pravu građansku liberalnu alternativu trenutno korumpiranoj i nesposobnoj vlasti. Trenutno smo jaki u središnjoj Hrvatskoj, Sjevernoj Hrvatskoj i Istri”, kazao je Davor Nađi.

On navodi da je trenutna procjena da će stranka Fokus osvojiti 6 do 8 mandata, a Nađi se nada da će dosegnuti dvoznamenkasti broj.

“HDZ nije opcija. U izbor dolaze oni koji prihvaćaju vrijednosti za koje se mi zalažemo. Bitno nam je tko se odgvorno ponaša, a tko se bavi samo politikanstvom i skupljanjem jeftinih poena. Nakon izbora će se vidjeti razlika između tih stranaka. Pokazati će se tko je odgovoran prema Hrvatskoj, a tko nije. Mi smo spremni sjesti za stol, a svi drugi će morati vidjeti za sebe. Jasno je da nitko neće sam imati 76 mandata. Hdz treba smijeniti, ali konačni cilj je da ljudi u ovoj zemlji bolje žive. Nismo ništa posebno zamjerili Dariju Hrebaku, ali ako u ovom trenutku idemo smijeniti vladajuće, a on je s vladajućima to je stvar logike”, zaključio je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

PROČITAJTE JOŠ

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!