Nevrijeme nije upropastilo otvaranje Zagreb Adventa: Program ide prema planu!

Vijesti 02. pro 202316:23 > 17:47 0 komentara
Neva Zganec/PIXSELL

Nevrijeme popraćeno kišom umalo je pokvarilo otvorenje adventa na način koji je bio zamišljen, ali njegovo smirivanje donosi dobre vijesti.

Ljudi su se razbježali, ulice su prazne i program koji se trebao održati, doveden je pitanje. Ali, organizatori navode da nikakvog straha od otkazivanja nema. Večeras će  se upaliti lampice, što je uvijek zanimljiv događaj za brojne posjetitelje.

A dio onoga što nam u glavnom gradu donosi ovogodišnja božićna čarolija najavile su u Novom danu Slavica Olujić Klapčić, voditeljica Ledenog parka i Zrinka Ferina, glasnogovornica Fuliranja.

Fuliranje na Stossmayerovom trgu okupilo je i ove godine najbolje hrvatske chefove. “Imamo reprezentativnu ekipu na 17 kućica ovogodišnjeg Fuliranja, chefovi Janković, Pažanin, Srdoč, Palfi, dobro uigrana ekipa i neki novi, ako se hoće dobro jesti treba doći na Fuliranje. Imamo novu dekoraciju, svaki tjedan od srijede do nedjelje imamo DJ-jeve, imamo pet genijalnih live koncerata svaki četvrtak i na Silvestrovo. TBF će nas uvesti u Novu Godinu. Prvi je koncert legendarne zagrebačke grupe Connect koji 7. prosinca na Strossmayerov trg donose opasnu magiju i ludnicu za pamćenje. Prije toga, 7. prosinca nastupa grupa Connect”, rekla je Ferina.

Slavica Olujić Klapčić očekuje da će mnogi ove godine naučiti klizati na Ledenom parku ali i uklizati u Novu godinu. Ledeni park će imati spektakularno otvorenje, nastupaju mlade nade umjetničkog klizanja iz zagrebačkog kluba Pahuljice, uz njih poseban talijanski par koji su među top deset klizačkih parova na svijetu.

Nažalost, zbog kiše će sve malo pričekati. Nadajmo se, ne predugo!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!