Pijana djevojka noktima ozlijedila ujaka, a zatim se okomila na policajce

Crna kronika 06. tra 202314:05 0 komentara
ljuta-djevojka
Pexels / Iluistracija

Djevojka (24) iz okolice Slatine proglašena je krivom i osuđena zbog fizičkog napada na ujaka, ali i vrijeđanja policajca.

Prema presudi, incident se dogodio u veljači ove godine oko 21.45 sati u kući na području Slatine, gdje je došlo do obiteljskog nasilja, prenosi Danica.

“Okrivljena je u alkoholiziranom stanju s utvrđenom koncentracijom od 2,12 promila, ničim izazvana fizički napala svoga ujaka, koji se nalazio u prostoru dnevnog boravka. Ujak je također bio alkoholiziran s utvrđenom koncentracijom od 1,65 promila.

Okrivljena ga je napala na način da ga je noktima izgrebala u predjelu desne strane lica. Daljnje nasilje spriječeno je od strane njezinog dečka koji je također bio tamo”, ističe sudac u presudi.

No, to nije bio kraj jer je 24-godišnjakinja potom otišla u zgradu policijske postaje u Slatini kako bi se sama prijavila za obiteljsko nasilje.

“Istog dana u 22.05 sati okrivljena je osobno pristupila u službene prostorije PP Slatina kako bi se prijavila za navedeni događaj. Prilikom obavljanja razgovora s njom, ista je bez ikakvog povoda i razloga na sav glas počela s vrijeđanjem i omalovažavanjem policijskog službenika te je zadržana u policijskom pritvoru”, opisao je sudac.

“Vikala je na njega ovim riječima: glupane, majmune jedan, ne znaš svoj posao”, navodi sudac u presudi te dodaje kako je ratoborna djevojka zadržana u policijskom pritvoru.

Prekršajnim nalogom je kažnjena sa 170 eura i mora podmiriti 26,50 eura troškova sudskog postupka. Kako je dva dana provela u pritvoru, od kazne joj se oduzima 80 eura. Okrivljena na takvu odluku može uputiti prigovor u zakonskom roku.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!