Škare Ožbolt: Plenković priprema koaliciju HDZ-a i Bandićeve stranke

Vijesti 28. tra 202111:14
Izvor: Marin Tironi/PIXSELL

Nezavisna kandidatkinja za zagrebačku gradonačelnicu Vesna Škare Ožbolt ustvrdila je u srijedu da premijer Andrej Plenković svojim napadima na konkurentske kandidate u Zagrebu priprema teren za koaliciju HDZ-a sa strankom Milana Bandića 365.

Škare Ožbolt je reagirala na jučerašnji Plenkovićev napad na nju i Miroslava Škoru koje je premijer ocijenio izmišljenim kandidatima s ciljem da se oslabi HDZ-ova Davora Filipovića.

Zanimljivo joj je da Plenković ne napada Jelenu Pavičić Vukičević (365) pa joj se nameće, kaže, logično pitanje – nije li Davor Filipović alibi kandidat za Jelenu P. Vukičević?

“Plenković je ovakvim napadom poručio građanima da mu je u postojećoj koaliciji sasvim dobro i da je misli nastaviti s 365 i u idućem mandatu”, istaknula je Škare Ožbolt u odgovoru na Plenkovićeve napade.
Poručuje Plenkoviću da je svjesno propustio reći da je HDZ-ov kandidat – Filipović, zajedno s kandidatkinjom stranke Milana Bandića – Pavičić Vukičević, suodgovoran za kaotično stanje u kojem se grad Zagreb danas nalazi.

“Davor Filipović je, zajedno s lokalnim HDZ-om, do samog kraja ostao u čvrstoj koaliciji s Milanom Bandićem i strankom 365. Svojim djelovanjem u Skupštini i glasanjem za svaku odluku gradonačelnika Bandića osobno je pridonio stanju u kakvom se nalazi Zagreb. Tako je to i s kandidatkinjom 365, Jelenom Pavičić Vukičević”, ističe Škare Ožbolt.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar