Dinamo izabrao Izvršni i Nadzorni odbor, oglasili se i Damir Zorić i HNS

Nogomet 25. ruj 202317:43 > 20:58 0 komentara
N1

Višemjesečna borba za prevlast u Dinamu okončana je Skupštinom na kojoj su izabrani novi Izvršni odbor i Nadzorni odbor čime je završena upravljačka kriza u redovima hrvatskog nogometnog prvaka. Sedam mjeseci nakon prekinute Skupštine kluba u hotelu Sheratonu, u ponedjeljak je održana nova Skupština na kojoj se struja okupljena oko Damira Zorića nije niti pojavila. Barem njezin veći dio.

Podsjetimo, posljednja Skupština koja je održana 9. ožujka u hotelu Sheraton, je nakon dva sata žučne rasprave prekinuta zbog nedostatka kvoruma. Naime, 33 člana skupštine sklona Zdravku Mamiću napustila su sjednicu. Ostalo je 37 zastupnika, a kvorum je bio 41 nakon čega je predsjednik Mirko Barišić ustvrdio kako nema kvoruma. Izvršni i Nadzorni odbor su raspušteni, ali ostala je na dužnosti Uprava i Mirko Barišić kao predsjednik kluba.

Novi čin “bitke za Dinamo” između struje koja je i dalje vjerna Mirku Barišiću, te grupe ljudi koje predvodi Damir Zorić, nastavljen je danas, novom Skupštinom, koja je ovoga puta imala kvorum. Na skupštini se od 71 člana nalazilo njih 43 i prema tome mogle su donositi pravovaljane odluke.

TIJEK DOGAĐAJA

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!