Tomašević jučer poručio da nije Bandić, danas u odijelu ide s radnicima na teren

N1

Postignut je dogovor između gradonačelnika i radnika Čistoće. Radnicima će biti omogućeno da sudjeluju u dogovoru oko sistematizacije, a do kraja veljače trebalo bi biti riješeno i pitanje koeficijenata, javlja naša Nataša Vidaković.

“Ovo je prije svega bio jutros jedan iskren i dobar razgovor, koji smo imali s radnicima i hvala svim radnicima na razumijevanju i strpljenju i što su bili iskreni i konstruktivni u razgovorima koje smo jutros vodili. Jasno je da se treba unaprijediti i uvjete rada i organizaciju rada i nema teme o kojoj s radnicima nećemo razgovarati”, rekao je Tomislav Tomašević.

Dodao je da je potpisao da se 5 zahtjeva radnika odmah ispuni, a da se ostalih 6 razmotri u idućih mjesec dana i vidi kako se tih šest zahtjeva može u najvećoj mjeri ispuniti.

“Sljedećih nekoliko sati provest ću s radnicima kao pomoćni radnik”, rekao je Tomašević.

Novinari su ga pitali kako to da je jučer poručio da nije Milan Bandić, a danas će u uniformi ići s radnicima na teren i raditi.

“Jutros su radnici sami javno tražili da dođem i s njima razgovaram i ja sam odmah došao. Smatrao sam da je bitno da budem ovdje, imali smo duži i konstruktivan razgovor. Zbog toga ne mislim da me se može uspoređivati s bilo kime jer se napravilo. A što se tiče usporedbi kojih će vjerojatno biti, ja nisam Milan Bandić koji je znao obući uniformu da nauči radnike kako se nešto radi, ja sam ovdje da ja naučim”, rekao je Tomašević.

“Idemo raditi!”, rekao je Tomašević.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

PROČITAJTE JOŠ