O GUP-u: "Sve što nije bilo predmetom javne rasprave neće imati moju podršku"

Vijesti 08. velj 202009:43 > 09:52
N1

Andrija Mikulić, predsjednik zagrebačke organizacije HDZ-a, dao je izjavu za medije uoči sjednice šireg Predsjedništva na kojoj će raspravljati o Generalnom urbanističkom planu.

“Imamo niz stručnjaka kao stranka. Danas u 9 sati zasjedao je naš stručni odbor vezano za prostorno uređenje… Svi zajedno smo pisali amandmane, došli su kao prijedlozi s terena. Na razini grada smo ih uobličili”, prokomentirao je Mikulić.

VEZANE VIJESTI

Kaže kako ga nije iznenadila “poplava” od 71 amandmana.

“U gradu Zagrebu vas ništa ne može iznenaditi. Ne bih rekao da me bilo što može iznenaditi što od materijala dolazi na Gradsku skupštinu”, rekao je.

 Ne želi nagađati hoće li ili neće amandmani proći.

“Ne bih htio nagađati. Sve ono što nije bilo predmetom javne rasprave moju podršku sigurno neće imati.”

#related-news_0

Nada se da će unutarstranački izbori ojačati HDZ kako bi se što bolje pripremili za parlamentarne izbore koji su im, kaže, najvažniji.

“Očekujem da svi izađemo jači, da se možemo bolje pripremiti za parlamentarne izbore. Uvijek je dobro da dođe do određenih promjena, novih ideja, novih ljudi, da svi zajedno nakon izbora stisnemo jedni drugima ruku tko god pobjedio. Najbitnije je naše zajedništvo i sinergija”, istaknuo je Andrija Mikulić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.