Hrebak o opozivu Ćorića: To su ozbiljne optužbe, USKOK se mora očitovati

Vijesti 16. velj 202213:33 > 17:36 0 komentara
N1

Predsjednik HSLS-a i član vladajuće većine Dario Hrebak bio je gost N1 Studija uživo. Komentirao je Mostovu inicijativu za smjenom ministra Tomislava Ćorića, kao i sudbinu ministra graditeljstva Darka Horvata.

O inicijativi Mosta za smjenu ministra Tomislava Ćorića kaže da je Most imo već puno opoziva, ali da je ova optužba malo ozbiljnija.

“Ja bih sad pričekao USKOK. To su poprilično ozbiljne optužbe i sad se USKOK mora očitovati o tome. Svaki put kad vam netko nekog ministra optuži, to je ozbiljno. Nas zanima što će USKOK reći na to”, govori Hrebak.

VEZANE VIJESTI

Smatra da je optužba bivšeg pomoćnika ministra Domagoja Validžića da je ministar Ćorić tražio da pogoduje investitorima u aferi vjetroelektrane dovoljno jaka da USKOK mora reagirati.

“Dobro je da se o tome razgovara. Dobro je da USKOK radi svoj posao”, kazao je.

Navodi da će HSLS reagirati kad će argumenti biti poprilično čvrsti, a osvrnuo se i na sudbinu drugih ministara.

“Što se tiče ministra Ćorića, Banožiča i Horvata, oni će imati podršku dok će raditi svoj posao. Što se tiče ministra Horvata, prolazno vrijeme će biti 6. mjesec i ako u 6. mjesecu posao neće biti obavljen, neće ga spasiti ni Hrebak, ni Čačić, a ni Plenković”, rekao je Hrebak.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!