Nastavlja se okršaj na mrežama, Dalija Orešković poručila Vanđeliću: “Da si, Damire, moj suprug…”

Vijesti 28. ožu 202419:52 0 komentara
N1

Predsjednik stranke Republike Damir Vanđelić, ujedno i premijerski kandidat te stranke i stranke Fokus, odgovorio je na Facebooku koordinatorici stranke Možemo Sandri Benčić koja je zamolila kolege da prestanu normalizirati nasilje.

Podsjetimo, Vanđelić je poručio da Milanović na “Pešćenici ne bi izdržao ni 15 minuta jer bi dobio šamar“. Nakon te objave Benčić je pozvala da se prestane normalizirati nasilje.

Nedugo zatim se ponovno oglasio i sam Vanđelić. “Poštovana Sandra, prema ženama, djeci i slabijima s poštovanjem i nježnošću. Prema nasilnicima, fizičkim i verbalnim, uvijek treba jednakom mjerom. Probao sve, ne ide drugačije.

Meni je neprihvatljivo da moju kćer ili suprugu netko naziva narikačom i da sam suprug Dalije ili Marijane, Milanović bi se trebao javno ispričati prije nego stanem mirno pored njega”, odgovorio joj je.

Sada se oglasila i sama Dalija Orešković čiju objavu prenosimo u cijelosti.

“Da si, Damire, moj suprug, partner, netko, žene ti ne bi bile bespomoćna bića koja u svakoj prilici žele ili trebaju zaštitu muškarca. Bio bi muško koji je ponosan na snagu žene koja stoji pored njega. I pustio bi šutke da ta žena vodi svoje bitke, bilo da zadaje ili prima udarce”, poručila je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!