Tomašević upitan o incidentu svog pročelnika: “To mi je prvi glas”

Vijesti 10. lis 202312:22 > 13:06
Igor Soban/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević i zamjenici Danijela Dolenec i Luka Korlaet u URIHO-u su nakon potpisivanja kolektivnog ugovora održali redovitu konferenciju za medije.

Tomašević je rekao da je novim kolektivnim ugovorom u URIHO-u ispravljena velika nepravda te da je 500 radnika, od kojih 300 s invaliditetom, konačno dobilo veće plaće, prenosi tportal.

Upitan o navodnom incidentu u kojem je, prije koji tjedan, sudjelovao Andro Pavuna, pročelnik Ureda za mjesnu samoupravu, civilnu zaštitu i sigurnost, a koji je prema novinarskim informacijama potrgao brisače i retrovizore na jednom automobilu, Tomašević je rekao da mu je to prvi glas i da ne može komentirati nešto o čemu ne zna ništa.

“‘Ajmo vidjeti je li se i što dogodilo. Ovo mi je prva informacija”, kazao je, dodavši da ne može odgovarati na hipotetska pitanja.

Glasnogovornica Grada: Pavuna odbacuje tvrdnje da je oštetio vozilo

Nakon pressice, o ovome se oglasila i glasnogovornica Grada Zagreba Dinka Živalj.

“Nastavno na pitanje na današnjoj novinskoj konferenciji, pročelnik Pavuna najoštrije odbacuje tvrdnje da je oštetio na bilo koji način nečije vozilo, posebno navode da je ‘potrgao prednje i stražnje brisače i oba retrovizora’ vozila zaposlenika na ograđenom parkingu Gradskog ureda za mjesnu samoupravu, što je bila optužba na novinskoj konferenciji”, komentar je glasnogovornice, rekla je za Index.hr.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.