
Zamrznuti pomfrit mnogima je omiljeni prilog, ali postizanje idealne hrskavosti može djelovati komplicirano.
Oglas
Postoji jedna česta pogreška koju ljudi prave prilikom pripreme.
Kad ih nagomilate, postanu gnjecavi. Ključno je ostaviti dovoljno prostora između komadića kako bi se pravilno ispekli i postali hrskavi.
Nayfield je također naglasio važnost prethodnog zagrijavanja uređaja prije nego što počnete pripremati pomfrit. Ako ga stavite na nezagrijanu tavu ili u air fryer, pomfrit će ispasti gnjecav i neravnomjerno pržen.
Koristan savjet je da prethodno zagrijete pećnicu ili air fryer na otprilike 200 stupnjeva Celzijusa prije nego što stavite pomfrit.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare
Oglas
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare
Oglas
NAJČITANIJE
Oglas
Oglas
Najnovije
Oglas
Oglas