Carpe Diem se oglasio o tučnjavi na Hvaru

Vijesti 29. srp 202417:32 0 komentara
Carpe Diem se oglasio o tučnjavi na Hvaru.
Pixabay/ilustracija

U nedjelju navečer je u Hvaru na terasi restorana došlo do fizičkog sukoba između više osoba, pri čemu su tri osobe lakše ozlijeđene, a jedna osoba je uhićena. Mediji su izvijestili da je u incidentu pretučen vlasnik poznatog hvarskog restorana Gariful Ivan Gospodnetić.

Sada su se oglasili i iz Carpe Diema čiji je suvlasnik Josip Ćurković sudjelovao u incidentu.

“U noći sa subote na nedjelju dogodio se incident u kojem su sudjelovali Ivan Gospodnetić i Dinko Petričević s jedne strane te Josip Ćurković s druge strane.

Nasilje nikada nije prihvatljivo rješenje, stoga osuđujemo incident i duboko žalimo zbog njega te izražavamo iskrene isprike svim uključenim stranama i zajednici grada Hvara. Izražavamo i iskrene želje za brzim oporavkom svih uključenih strana.

Sigurnost i dobrobit naših gostiju, suradnika, osoblja, lokalne zajednice i lokalnog gospodarstva su nam prioritet.

Carpe Diem kao jedan od stupova hvarskog turizma prepoznatih na globalnoj sceni, koji je i Hvar uvrstio na svjetske top liste turističkih destinacija, provodi sve radnje kako bismo svima osigurali gostoljubivo okruženje. Nastavit ćemo surađivati s lokalnim vlastima kako bismo sačuvali Hvar kao mirnu i sigurnu destinaciju”, poručuju.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!