Glasajte za našeg Domagoja Novokmeta u utrci za prestižnu nagradu!

Naš Domagoj Novokmet, poznato i omiljeno lice s malih ekrana, ove godine bori se za nagradu Večernjakova ruža u kategoriji TV osoba godine.

Za našeg urednika oštrog pera koji svakodnevno inzistira na odgovorima i ne odustaje od potrage za istInom možete glasati slanjem poruke RUZA2023 13 na broj 60 085.

“Kad gledatelji i struka prepoznaju vaš rad dobijete novu snagu da ustrajete u borbi za pravo javnosti da zna istinu. Ta borba sve je teža i zato je ova nominacija veliko priznaje i meni, cijeloj ekipi Newsrooma i cijelom N1. Svaki dan iz početka krećemo u potragu za odgovorima na pitanja koja zanimaju naše gledatelje, odgovorima koji utječu na živote svih građana, odgovorima koji rasvjetljavaju priče za koje bi mnogi htjeli da ostanu skriveni. Bilo da je riječ o razotkrivanju korupcije i političkih spletki ili o ljudskim pravima – mi ćemo i dalje biti tu zbog naših gledatelja i onih koji će to tek postati”, kaže nam Novokmet.

Glasati za našeg Domagoja možete do 15. ožujka. Cijena SMS-a iznosi 0,32 EUR/SMS (uključen PDV). Glasati možete i telefonom na broj 065 900 900. Slijedite govorne upute za glasanje, prvo birajte broj kategorije 1, a zatim broj osobe 3. Cijena poziva iz fiksne mreže je 0,20 EUR/1,50 kn (uključen PDV), a poziv iz mobilne mreže 0,32 EUR (uključen PDV). Glasati se može i putem kupona koji će izlaziti u izdanjima Večernjeg lista.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.