Sandra Benčić gošća TNT-a u nedjelju

Vijesti 18. ožu 202313:33 0 komentara
N1

U petak u Saboru glasovanje kao poraz ljudskosti. Vladajuća većina odbila je prijedlog Anke Mrak Taritaš da se roditeljim njegovateljima odobri naknada 6 + 6 nakon što im umre dijete, a kako ne bi morali odmah sutradan na burzu rada.

U Točki na tjedan danas donosimo reakcije na glasovanje, ali govorimo i o drugim problemima osoba s invaliditetom i nerazumijevanju institucija. Za TNT govore Suzana Rešetar (Udruga Sjena) i Hrvoje Belamarić, novinar i osoba s invaliditetom.

U TNT dvoboju gledajte raspravu o prosvjedu liječnika i njihovim zahtjevima. Zašto Ministarstvo ne čuje ono što govore i zašto se ne može pronaći zajednički jezik oko sve većeg nezadovoljstva u sustavu?  Gostuju predsjednica KOHOM-a Nataša Ban Toskić i državna tajnica u Ministarstvu zdravstva Marija Bubaš.

Kakvi su planovi Možemo nakon izborne skupštine, u Intervjuu tjedna govori Sandra Benčić. Kako se pripremaju za izbore, s kim će u koaliciju i je li ona ta koja će u okršaj s Andrejom Plenkovićem za novi manadat u Banskim dvorima?

O situaciji u Crnom moru i na Mediteranu u jeku ruske invazije na Ukrajinu razgovarali smo u Splitu s viceadmiralom Michaelom Scirettom, zapovjednikom skupine NATO-ovih brodova.

Aktualne teme komentiraju Petra Maretić Žonja (Večernji list) i Marko Špoljar (Jutarnji list).

Budite uz Točku na tjedan i Milu Moralić, nedjeljom od 9 do 12, samo na N1.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!