Grmoja: HAKOM potvrdio da sam govorio istinu

Vijesti 14. svi 202117:31 1 komentar
Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja u petak je istaknuo da je inspekcija HAKOM-a potvrdila da je govorio istinu odnosno da je spornu liniju s koje se provodila predizborna anketa, u kojoj se blatilo kandidata za zagrebačkog gradonačelnika Zvonimira Troskota, koristila tvrtka Akter Public.

“Eto, inspekcija HAKOM-a je utvrdila da sam govorio istinu. Liniju 38513141505 s koje se provodila sramotna anketa u kojoj se blatilo Zvonimira Troskota i zagrebački Most koristila je tvrtka Akter Public”, istaknuo je u priopćenju Grmoja.

VEZANA VIJEST

Rekao je kako su mu još jučer iz Akter Publica poručili da laže, a on je najavio da se povlači iz politike ako se ne pokaže točnim ono što je govorio.

“Nakon potvrde mojih riječi, očekujem da se agencija Akter Public javno ispriča, kao i oni koji su ih angažirali. Ne moraju se meni ispričati nego zagrebačkom Mostu i našem kandidatu Troskotu. Ako to naprave danas, do početka izborne šutnje, ljudski ćemo oprostiti. Ukoliko to ne učine, poduzet ćemo pravne korake”, poručio je Grmoja.

Istaknuo je da taj “skandal i prevara od ankete” pokazuju koliko je važno izaći na izbore i podržati Most koji se bori za istinu, pravdu i Hrvatsku slobodnu od korupcije.

“Iz rješenja HAKOM-a jasno se vidi kako je inspektor utvrdio da je korisnik predmetnog telefonskog broja Akter Public, a tijekom inspekcijskog nadzora i ta tvrtka je povukla prijavu i više ne negira da je korisnik tog broja”, zaključio je u priopćenju Grmoja.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

 

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare