Policija objavila koliko je navijača privedeno nakon derbija Hajduka i Dinama

Vijesti 26. velj 202316:44 0 komentara
Igor Kralj/PIXSELL/ilustracija

Dinamo i Hajduk od 15 sati u nedjelju odigrali su susret 23. kola HNL-a na Maksimiru. U najvećem derbiju hrvatskog nogometa Dinamo je na stadionu Maksimir pred 14.000 gledatelja u susretu 23. kola SuperSport HNL-a pobijedio Hajduk sa 4-0 pobjegavši najbližem pratitelju na čak 11 bodova prednosti.

Dinamo je već u prvom poluvremenu imao veliku prednost od 3-0 koju je Ivanušec dodatno povećao u drugom dijelu utakmice.

Osim golijade, na terenu su se mogle vidjeti i baklje u drugom dijelu susreta.

Policija je izvijestila da je do kraja utakmice privedeno ukupno 12 navijača, među kojima su dva domaća i 10 gostujućih. Iz policije su ranije naveli da je derbi između Dinama i Hajduka utakmica visokog rizika.

“Do završetka utakmice policija je privela ukupno 12 osoba: 2 domaća navijača (1-vrijeđanje sl. osobe, 1-alkohol) i 10 gostujućih (9-posjedovanje pirotehnike, 1-alkohol, od čega su 3 maloljetnika). Prije utakmice na stadionu je pronađeno više od 200 pirotehničkih sredstava”, priopćio je MUP.

Podsjetimo, pobjedom u derbiju Dinamo je učvrstio prvu poziciju na ljestvici s ukupno 55 bodova, a Hajduk je na drugom mjestu s 44 boda.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!