SDP u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nije i neće podržati HDZ-ovog kandidata

Vijesti 22. svi 202120:13 > 20:14 1 komentar
Damir Spehar/PIXSELL

Iz bjelovarsko-bilogorskog SDP-a u subotu su izvijestili da će u drugom izbornom krugu za župana podržati Damira Bajsa te istaknuli da nikada nisu niti neće podržati HDZ-ovog kandidata za župana Marka Marušića.

Iz SDP-a također tvrde da HDZ-ov kandidat za župana Marko Marušić “bezočno laže” da su mu nudili podršku.

“Tako sramotan čin bezočnog laganja javnosti još nije zabilježen u novijoj hrvatskoj povijesti. Izborni stožer kandidata za bjelovarsko-bilogorskog župana Marka Marušića poslao je promo tekst i platio objave u medijima u kojima tvrdi da je SDP nudio potporu HDZ-u”, priopćili su iz bjelovarsko-bilogorskog SDP-a te su kategorički odbili takve tvrdnje.

“SDP nikada nije ponudio podršku HDZ-ovom kandidatu niti bi to ikada učinio. Na stranačkim tijelima o tome nikada nije bilo ni rasprave”, poručili su iz SDP-a dodajući da “s gnušanjem odbijaju svaku ideju i pomisao da su spremni podržati kandidata HDZ-a”.

U promotivnom tekstu HDZ-a spominje se da je SDP u ponedjeljak, nakon izborne noći, slao emisare obojici kandidata u zamjenu za dužnost direktora Bjelovarskog sajma.

Iz SDP-a su podsjetili da su već ranije dali javnu podršku županu Damiru Bajsu u drugom krugu izbora i da su s njim vrlo konkretno razgovarali o suradnji na nizu projekta, posebice u poljoprivredi gdje su SDP-u važni projekti Javna ustanova Poljoprivredna zadruga i Distribucijski centar na Bjelovarskom sajmu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare