Škoro o izgradnji Dinamovog stadiona: Stavit ćemo kartu 8000 kn, građani će doći

Vijesti 22. svi 202114:06 5 komentara
Marko Prpic/PIXSELL, Ilustracija

Kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Miroslav Škoro (Domovinski pokret) održao je konferenciju za medije na kojoj je govorio i o Dinamovom stadionu.

Rekao je da želi izgraditi stadion u Maksimiru i zgradu za Zagrebačku filharmoniju. Obećao je i da će ako dođe na vlast, napraviti “duboku forenziku” u Gradskoj upravi kako bi se vidjelo tko je potpisivao ugovore i gdje su završili novci poreznih obveznika.

Izgradnju stadiona, kaže, financirao bi, uz ostalo, i visokim cijenama ulaznica.

” Ako se napravi nogometna utakmica Dinama i nekoga i stavite kartu 1000 kuna pa tu ćemo već stvoriti milijun kuna. Pa igrat ćemo mi i staviti kartu 8000 kn, građani će doći. Ali netko treba izaći s tim idejama. Sve će biti postavljeno drastično drugačije”, poručio je.

“Iduće nedjelje u Hrvatskoj će biti referendum na kojemu će građani Zagreba odlučiti žele li da ih iduće četiri godine vodi jednoumlje zeleno-lijeve koalicije ili žele kohabitaciju i izaberu gradonačelnika koji dolazi iz dijametralno suprotnog političkog, ljudskog i svjetonazorskog spektra”, poručio je Škoro nazvavši sebe poduzetnikom i suverenistom.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare