Courtney Love: Johnny Depp mi je spasio život nakon što sam se predozirala

Showbiz 23. svi 202212:21
Nicholas Hunt / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Američka pjevačica i udovica Kurta Cobaina, Courtney Love otkrila je da joj je Johnny Depp spasio život nakon što se predozirala 1995. godine, pomogavši joj za vrijeme jednog od najtežih životnih razdoblja, pišu britanski mediji. 

U nizu videozapisa koje je podijelila na Instagram računu prijateljice Jessice Reed Kraus, pjevačica je kazala da ju je Depp reanimirao ispred kluba Viper Room u Kaliforniji nakon što se predozirala 1995., izrazivši potporu glumcu koji je usred sudskog procesa.

Dodala je i da je Depp pomagao njezinoj kćeri Frances Bean Cobain dok se ona liječila od ovisnosti.

“Dok sam ja bila na cracku, a Frances je zbog toga trpjela i bila pod povećalom socijalnih radnika, Johnny joj je na njezin trinaesti rođendan poslao pismo potpore na četiri stranice, nastojeći je utješiti. On i ja tada se nismo dobro poznavali”, rekla je, dodavši i da je po Frances i njezine prijateljice slao limuzine kada su u školu u provjeru dolazili socijalni radnici.

No Love je pružila potporu i Deppovoj bivšoj supruzi Amber Heard.

“Bila sam najomraženija žena u Americi, odnosno na svijetu, puno prije nego što je postojao TikTok. Razumijem kroz što Amber vjerojatno prolazi. Možete li zamisliti da ste na njezinu mjestu?”, kazala je.

Kraus je u objavila i da su neka Courtneyina razmišljanja podijeljena slučajno, reagiravši na komentare pratitelja koji su pjevačicu kritizirali zbog ovog poteza.

“Na platformi je slučajno objavljena i priča koju nisam željela podijeliti javno”, pojasnila je kasnije Love na Instagramu. “Željela sam pokazati neutralnu potporu prijatelju. Ne želim nikoga maltretirati” niti zauzimati stranu, napisala je.

Love je posljednja u nizu slavnih osoba, među kojima su Sia i Eva Mendes, koje su javno pružile potporu Deppu usred sudskog procesa koji se vodi zbog klevete njegove bivše supruge Amber Heard.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.